Kuluttaja - haluatko maistaa jotain todella hyvää ja huippupuhdasta?

Valitse aito suomalainen angus pihviliha mikäli arvostat puhtaita ja hyviä makuja, haluat valmistaa onnistuneen aterian ja olet intohimoinen grillaaja ja kotikokki.

Finn Angus -pihviliha

Finn Angus-brändin alla tuotettu liha on ruohosta ja heinästä kotoisin, gmo-vapaata ja tuotteen takana on aina eläin, jota ei ole lääkitty koskaan antibiooteilla. Olemme ainoa suomalainen toimija, joka on sitoutunu täysin antibioottivapaaseen tuotantoon. Tuotannolla on korkeat eettiset kriteerit ja valvomme sekä ohjeistamme tuotantoa.

Angus pihviliha on mieleenpainuva syöntikokemus, joka on ilo jakaa hyvässä seurassa. Me suomalaiset angustuottajat yhdessä osuuskuntana, haluamme tarjota vihreiden niittyjen tuotteen sinulle, joka arvostat eettisesti kestävää, rakkaudella tuotettua pihvilihaa.

Tutustu esitteemme avulla osuuskuntamme tarinaan ja arvoihin tästä.

Laatu ja luotettavuus

Se mikä luvataan, se pidetään ja asioita kehitetään. Korkea kokonaislaatu on tuotantomme tavoite.

Reiluus ja avoimuus

Etsimme yhdessä eri toimijoiden kanssa parhaita ratkaisuja. Jokaisen tulee pärjätä. Tutustu aitoihin angustiloihin. Periaattemme on, että vähemmän on enemmän. Haluamme aidosti kuunnella, mitä lihan kuluttaja toivoo tuotteilta ja tuotannolta.

Kestävyys ja vastuu

Finn Angus-tuottajat ovat sitoutuneet kehittämään tuotantoa luontoa kunnioittaen. Huolehdimme perinteisestä suomalaisesta kulttuuri maisemasta: niityt, rannat, laiduntavat eläimet. Kestävä kehitys takaa toiminnan jatkuvuuden nyt ja tulevaisuudessa kaikille osapuolille.

Ostoskoriisi lisätty

Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan