Hankkeet

Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme: Kiitos siitä, että teet töitä kaltaisemme pienen toimijan kanssa ja arvostat suomalaista ruokaa! Tällä toiminnalla tuemme yhdessä suomalaista työtä ja maaseudun yrittämistä. Yhdessä toimien takaamme korkealaatuisen ruoantuotannon myös tulevaisuudessa!


Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin

Korkealaatuista Angus-pihvilihaa
suomesta -hanke

ely.png

Hakijan toiminta

Hankkeen hakija on Finn Angus osuuskunta. Osuuskunnan tarkoitus on lisätä aberdeen angus-liharodun tunnettavuutta suomalaisilla lihamarkkinoilla, jalostaa ja tuottaa aberdeen angus-rotuun perustuvaa karjaa lihantuotantoon, parantaa jäseniensä ammattitaitoa ja luoda jäsenilleen kestävän kehityksen mahdollisuudet suomalaisessa naudanlihantuotannossa.

Hankkeen tavoitteet

Korkealaatuista Angus-pihvilihaa Suomesta– hankkeen tavoitteena on luoda pitkäjänteiset edellytykset kestävän kehityksen omaavalle, laadukkaalle kotimaiselle angus-pihvilihalle.

  1. Hankkeen tavoitteena on parantaa pihvilihatilojen ja koko pihvilihaketjun taloudellista tilannetta.
  2. Hankkeen tavoitteena on luoda angus-brändiin rakentuva tuotantomalli ja  tuotemääritykset angus-pihvilihalle sekä tehdä tuotekehitystyötä pihvilihan maksimaalisen hyödyntämisen suhteen.
  3. Hankkeen tavoitteena on angus-pihvilihan tiedon ja tietoisuuden lisääminen sekä ympäristövastuullinen tuotanto.

Hankkeen yhteyshenkilö

Hankkeen yhteyshenkilö: Katri Strohecker, p. 040-7033423. katri.strohecker@finnangus.fi

 

Tuottajien omistama 

Finn Angus osuuskunta on tulevaisuuteen suuntautunut tuottajien omistama yritys ja kehitämme toimintaamme voimakkaasti. Kehitystyö ja koko toiminta on mahdollistunut hanketoiminnan kautta, johon olemme saaneet tukea Pohjois-Savon Ely-keskukselta. Pari vuotta siten teimme esiselvityshankkeen, jonka tulosten pohjalta työtä on viety käytäntöön. 

Tuottajien täysi sitoutuminen

Uusin, meneillään oleva hankkeemme on enemmän liiketoiminnallinen ja sen omarahoitus osuus on 40%. Tuottajamme ovat erittäin sitoutuneita jäseniä osuuskunnassa ja he ovat pääomittaneet yritystä alkuvaiheessa ja siten myös tätä hanketta.
Päätavoite on yhteiskehittelyn kautta luoda uusia toimintamalleja, joissa kuluttaja huomioidaan aidosti. Kehittelyssä ovat mukana kaikki toimijat tilalta lautaselle.

Tutustu esitteeseemme tästä 

Ostoskoriisi lisätty

Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan