Ajankohtaista

Tiedote

Finn Angus Osuuskunta on jättänyt konkurssihakemuksen 8.11.2019 pitkällisen pohdinnan jälkeen.

Osuuskunnan toimintaa ovat varjostaneet vastoinkäymiset, mm. sopimusten kariutumiset, joiden vuoksi se on ajautunut taloudellisesti huonoon jamaan. Viimeiseen asti osuuskunnan toimihenkilöt ovat yrittäneet löytää keinoja toiminnan jatkamiseksi, jopa ulkopuolista rahoitusta yrityksen pelastamiseksi, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Osuuskunnan hallitus totesi taloudellisen tilanteen kestämättömäksi ja päätti konkurssihakemuksen jättämisestä.

Finn Angus Osuuskunta haluaa kiittää kaikkia toiminnassaan mukana olleita tahoja näiden vuosien ajoilta – tuottajia, liha-alan toimijoita, työntekijöitä ja hallitusta. Olemme tehneet merkittävää työtä paremman pihvilihan puolesta. On äärimmäisen valitettavaa, että toimintaedellytyksiä ei enää ollut ja hallituksen puolesta esitämme pahoittelut epäonnistumisesta. Toivomme tuottajien jatkavan taistelua paremman pihvilihan puolesta ja olkaa ylpeitä siitä.

Finn Angus Osuuskunnan hallitus


Avoimet ovet Ranch Herttuaisella 10.8.!
07.08.2019

Tervetuloa avoimiin oviin Ranch Herttuaiselle, Mikkeliin! Paikalla tilanväen ja Finn Angus osuuskunnan lisäksi Reinin Lihan Sami Lehtonen, Kotileipomo... Katso lisää »

Henkilöstömuutoksia Finn Angus osuuskunnassa
13.06.2019

Toimitusjohtaja Juha Alatalo on siirtynyt uusiin haasteisiin 31.5.2019.  Selkeytämme Finn Angus Osuuskunnan organisaation vastuutehtäviä... Katso lisää »

Ajankohtaista – Premiumin myynti kasvussa! Uusia tuottajia mukaan Finn Angus osuuskuntaan.
10.04.2018

Osuuskunta tuplaa tuotannon tänäkin vuonna!  Finn Angus pihvilihaa markkinoidaan niin koti- kuin vientimarkkinoille yhteistyössä Pann Nordic Meat... Katso lisää »

Angustilojen avoimet ovet 19.7.2017
17.07.2017

Finn Angus pihvilihatilat kutsuvat avointen ovien päivään keskiviikkona 19.07.2017 klo 10:00-15:00   Finn Angus osuuskunta... Katso lisää »

Lihan myyntipisteet
26.04.2017

Angus Shopin lisäksi Finn Angus pihvilihaa on saatavissa seuraavista paikoista: Kuopio Lihapiste ... Katso lisää »

Ostoskoriisi lisätty

Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan