Ajankohtaista

Ajankohtaista – Premiumin myynti kasvussa! Uusia tuottajia mukaan Finn Angus osuuskuntaan.

Osuuskunta tuplaa tuotannon tänäkin vuonna!  Finn Angus pihvilihaa markkinoidaan niin koti- kuin vientimarkkinoille yhteistyössä Pann Nordic Meat Oy:n kanssa, saamme premium tuotteesta sille kuuluvan oikean hinnan.

Korkealaatuinen lopputuote on mahdollista yhteisten pelisääntöjen avulla. Kaikkia Finn Angus tiloja koskevat samat tuotantotapaehdot, joissa painotetaan eläinainesta, eläinten olosuhteita ja ruokintaa. Nämä ehdot käydään yksityiskohtaisesti läpi kiinnostuneiden tuottajien kanssa ja niiden noudattaminen on yhteistyön, tuotannon ja jäsenyyden perusta.

Angus- sekä Blackbaldie -pihvivasikkaa myyvälle tilalle tarjoamme kilpailukykyisen hinnan sekä lehmä- että sonnivasikalle. Yhteistyön kautta emotila saa tietää millä tilalla ja miten heidän tuottamansa pihvivasikat kasvavat ja millaista lihaa lopputuotteena saadaan. Tavoitteemme on avoin tiedonkulku pihviketjumme sisällä. Näin kehitämme kokonaisuutta.

Premium lopputuotteemme on Finn Angus pihvilihaa tai Finn Angus Luomu pihvilihaa. Toimme ensimmäisenä Suomessa antibiootitta kasvatetun naudanlihan markkinoille kesäkuussa 2016, olimme edelläkävijöitä! Jäsenenä pääset mukaan toteuttamaan ennakkoluulottomasti uudenlaista pihvilihantuotantoa eläimen perimästä kuluttajan lautaselle saakka. Kaiken tavoitteena on premium tuotteesta sille kuuluva hinta.

Sloganimme on ”Reilusti Hyvää”!

Lähestymme markkinoita laadulla emme määrällä. Vähemmän on todellakin enemmän monessa mielessä. Laadulla turvaamme jatkuvuuden. Kuluttajalle Finn Angus pihviliha on murea, maistuva, mehukas, marmoroitunut, puhdas ja kestävästi tuotettu elämys.

Jos angus kiinnostaa ja haluat olla mukana tuottamassa markkinoiden parasta pihvilihaa, ota yhteyttä. Joukkoomme mahtuu sekä emolehmätuottajia että loppukasvattajia.

Kiinnostuitko! Lähetä yhteystietosi tuottajat-sivulta – otamme yhteyttä.


Avoimet ovet Ranch Herttuaisella 10.8.!
07.08.2019

Tervetuloa avoimiin oviin Ranch Herttuaiselle, Mikkeliin! Paikalla tilanväen ja Finn Angus osuuskunnan lisäksi Reinin Lihan Sami Lehtonen, Kotileipomo... Katso lisää »

Henkilöstömuutoksia Finn Angus osuuskunnassa
13.06.2019

Toimitusjohtaja Juha Alatalo on siirtynyt uusiin haasteisiin 31.5.2019.  Selkeytämme Finn Angus Osuuskunnan organisaation vastuutehtäviä... Katso lisää »

Ajankohtaista – Premiumin myynti kasvussa! Uusia tuottajia mukaan Finn Angus osuuskuntaan.
10.04.2018

Osuuskunta tuplaa tuotannon tänäkin vuonna!  Finn Angus pihvilihaa markkinoidaan niin koti- kuin vientimarkkinoille yhteistyössä Pann Nordic Meat... Katso lisää »

Angustilojen avoimet ovet 19.7.2017
17.07.2017

Finn Angus pihvilihatilat kutsuvat avointen ovien päivään keskiviikkona 19.07.2017 klo 10:00-15:00   Finn Angus osuuskunta... Katso lisää »

Lihan myyntipisteet
26.04.2017

Angus Shopin lisäksi Finn Angus pihvilihaa on saatavissa seuraavista paikoista: Kuopio Lihapiste ... Katso lisää »

Ostoskoriisi lisätty

Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan