Ajankohtaista

Angustilojen avoimet ovet 19.7.2017

Finn Angus pihvilihatilat kutsuvat avointen ovien päivään keskiviikkona

19.07.2017 klo 10:00-15:00

 

Finn Angus osuuskunta on kasvava angus-rotuisten pihvieläinten kasvattajien yhteisyritys, joka aloitti

lihaliiketoiminnan reilu vuosi sitten. Tuotemerkkimme takaa angusrodulle tyypillisen syöntilaadultaan erinomaisen lihan grilliin, pihvilihaa ravintoloille ja raaka-aineen kotigourme-liharuokiin. Tuotemerkkimme alla oleva pihviliha on marmoroituneinta naudanlihaa ja antibiootitta kasvatettua.

Tuottajamme kokosivat voimat yhteen, sillä aikaisemmista markkinakanavista ei saanut vastetta parhaimmalle pihvilihalle. ”Tarttis tehdä jotain!”. Niinpä muutama tuottaja, osinsuoramyyjinäkin toimineita, perustivat oman osuuskunnan. Tavoitteeksi tuli näkyä siellä, missä asiakkaat ovat, saada oikea korvaus pihvilihasta, laadusta ja tehdystä työstä. Tällä hetkellä suomalaiset ravintolat ja kaupat voivat tilata tuotteemme valikoimiinsa. Nettimyynnin ohella käynnistettiin Pann Nordic Meat -yhteistyö, joka on avannut myynnin ja viennin myös Eu:n alueelle. Finn Angus on huippulaatua arvostavien valinta. Asiat etenevät loikin. PNM avaa vientikonttorin Ruotsiin elokuun alussa.

Avoimissa ovissa voit tutustua siihen, miten ja millä samanlaisilla tuotantotapaehdoilla angus-lihaamme tuotetaan. Emotiloilla on laidunkausi meneillään – näe vasikat emoineen nauttimassa kesästä. Jokaisessa laumassa on iso sonni, yleensä hyvin lauhkea ”virkamies”, ökyukko, jonka ei tarvitse pelätä kilpailijoita. Komeita ovat kuin mitkä! Loppukasvatuseläimet ovat myös tähän aikaan jo aika jytkyjä! Tule ja arvaa millaisia olemme painoltamme, palkintoja tiedossa.

Päivän aikana mahdollisuus tuotteiden maistamiseen, grillit ovat kuumana koko päivän. Voit ostaa myös mukaan esim. hampurilaispihvejä, pihvisäilykettä ja salamia, varaa kylmälaukku mukaan Annamme vinkkejä valmistukseen paikan päällä ja netistä löytyy lisää tietoa.

Pihvilihantuottaja, oletko kiinnostunut angus tuotannosta? Tule kuulemaan tulevaisuuden kasvun mahdollisuuksista. Mukaan mahdut hyvin, kunhan sitoudut tuotantotapaehtoihimme ja osuuskuntaan. Lyhyesti: ”Moninkertaistamme laatutuotannon, Finn Angus sopimustuotanto varmistaa parhaimman lopputuloksen suomalaisessa pihvilihantuotannossa! Taustalla on konsepti, joka on saanut kasvun asiantuntijoiden kunniamaininnan Maaseudun Kasvu Open finaalissa”.

Tilojen isäntäväki odottaa vierailuanne innolla, haluamme olla avoimia tuotannon suhteen ja kertoa eläintemme hyvän elämän perusteista, näyttää hetki tämän päivän pihvikarjatilan kesäpäivästä. Olitpa lomalainen, kuluttaja, kaupungista tai maalta, ruuan ammattilainen tai omaksi ilokseen kokkaaja, yksin, ystävien tai perheen kanssa liikkeellä tai vaikka kaikkea tätä, olet tervetullut. Eri tiloilla on erilaista ohjelmaa, olkoon se yllätys!

 

Toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi!

 

Ranch Herttuainen, Mikkeli/ Tuiskuharjuntie 11

Kauralan tila, Piippola/ Leskelä Leskeläntie 777

Kuonan tila, Kuopio/ Pieksänkoski, Kuonantie 280

ja Finn Angus osuuskunta


Avoimet ovet Ranch Herttuaisella 10.8.!
07.08.2019

Tervetuloa avoimiin oviin Ranch Herttuaiselle, Mikkeliin! Paikalla tilanväen ja Finn Angus osuuskunnan lisäksi Reinin Lihan Sami Lehtonen, Kotileipomo... Katso lisää »

Henkilöstömuutoksia Finn Angus osuuskunnassa
13.06.2019

Toimitusjohtaja Juha Alatalo on siirtynyt uusiin haasteisiin 31.5.2019.  Selkeytämme Finn Angus Osuuskunnan organisaation vastuutehtäviä... Katso lisää »

Ajankohtaista – Premiumin myynti kasvussa! Uusia tuottajia mukaan Finn Angus osuuskuntaan.
10.04.2018

Osuuskunta tuplaa tuotannon tänäkin vuonna!  Finn Angus pihvilihaa markkinoidaan niin koti- kuin vientimarkkinoille yhteistyössä Pann Nordic Meat... Katso lisää »

Angustilojen avoimet ovet 19.7.2017
17.07.2017

Finn Angus pihvilihatilat kutsuvat avointen ovien päivään keskiviikkona 19.07.2017 klo 10:00-15:00   Finn Angus osuuskunta... Katso lisää »

Lihan myyntipisteet
26.04.2017

Angus Shopin lisäksi Finn Angus pihvilihaa on saatavissa seuraavista paikoista: Kuopio Lihapiste ... Katso lisää »

Ostoskoriisi lisätty

Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan